De Blauwe Hoek

De Blauwe Hoek is een Restaurant gelegen aan Spijkerlaan 1 in Arnhem.

Meer informatie over De Blauwe Hoek in Arnhem

Het Turkse specialiteiten restaurant De Blauwe Hoek is al sinds 1974 een bekend begrip in Arnhem en omstreken. Het restaurant, gelegen aan de Spijkerlaan 1, is geliefd bij veel inwoners. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 17.00 tot 22.00 uur, waarbij de keuken om 21.00 uur sluit. Op maandagen is het restaurant gesloten, behalve op feestdagen zoals Pasen, Pinksteren en Kerst. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via telefoonnummer 026-4456526 of per e-mail via info@deblauwehoek.nl.

Wil je weten wat De Blauwe Hoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Blauwe Hoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Blauwe Hoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Blauwe Hoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar De Blauwe Hoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Blauwe Hoek

Bezoekers bekeken ook