Restaurant De Hofmeester

Restaurant De Hofmeester is een Restaurant gelegen aan Papendallaan 22 in Arnhem.

Meer informatie over Restaurant De Hofmeester in Arnhem

In restaurant 'De Hofmeester' kunt u genieten van koffie, drankjes, lunch en diner. Er is een ruim terras met uitzicht op de golfbaan en bossen. Ze verzorgen ook buffetten, diners, borrels en lunches. Het menu bestaat uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Gasten hebben het restaurant beoordeeld met 4,4 sterren en kunnen zelf ook een recensie achterlaten. Reserveren is mogelijk voor feesten en partijen. De contactgegevens zijn te vinden op de website. Het restaurant is elke dag geopend vanaf 08:30 uur in de zomer en 09:30 uur in de winter. Daarnaast wordt er verwezen naar de Edese Golf Club Papendal.

Wil je weten wat Restaurant De Hofmeester verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Hofmeester of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Hofmeester? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Hofmeester het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Restaurant De Hofmeester reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Hofmeester

Bezoekers bekeken ook