Allure Lunch

Allure Lunch is een Restaurant gelegen aan Jansplaats 6 in Arnhem.

Meer informatie over Allure Lunch in Arnhem

In het centrum van Arnhem bevindt zich de gezellige lunchroom Allure. Hier kunt u genieten van heerlijke broodjes, soepen, salades en andere specialiteiten, allemaal huisgemaakt. U kunt ook genieten van een kopje koffie of thee, zowel binnen in de lunchroom als op het zonovergoten terras. Allure is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00 en op zondag van 11:00 tot 18:00. De lunchroom is gesloten op maandag. U kunt Allure vinden op Jansplaats 6 in Arnhem en contact met hen opnemen via telefoonnummer 026 370 01 99 of per e-mail via info@allurearnhem.nl.

Wil je weten wat Allure Lunch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Allure Lunch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Allure Lunch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Allure Lunch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Allure Lunch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Allure Lunch

Bezoekers bekeken ook