PROEFLOKAAL Enjoy & Learn

PROEFLOKAAL Enjoy & Learn is een Restaurant gelegen aan Geitenkamp 45 in Arnhem.

Meer informatie over PROEFLOKAAL Enjoy & Learn in Arnhem

Stichting ENJOY&Learn heeft een uniek restaurant op de Geitenkamp in Arnhem, genaamd "De Bult". Ze bieden talentontwikkeling in verschillende richtingen, zoals horeca, winkelverkoop en zorg. Op donderdag en vrijdag kun je genieten van een 3-gangen diner voor €12,50, of alleen het hoofdgerecht voor €8,50. Ze hebben ook een proeflokaal waar je kunt borrelen of dineren, met heerlijke gerechten bereid op de BBQ-grill. Daarnaast hebben ze een proefwinkel waar je lekkere dingen kunt proeven en kopen. Ze bieden ook catering aan voor verjaardagen, bruiloften en bedrijfsfeesten. Kumar en Stephanie Poot zijn de oprichters van ENJOY&Learn en willen iets terugdoen voor de wijk. Ze bieden verschillende leertrajecten aan om talent te ontwikkelen en proberen een positieve bijdrage te leveren aan de verbetering van de wijk.

Wil je weten wat PROEFLOKAAL Enjoy & Learn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PROEFLOKAAL Enjoy & Learn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PROEFLOKAAL Enjoy & Learn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PROEFLOKAAL Enjoy & Learn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar PROEFLOKAAL Enjoy & Learn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PROEFLOKAAL Enjoy & Learn

Bezoekers bekeken ook