Zula Cafe & Restaurant

Zula Cafe & Restaurant is een Restaurant gelegen aan Johnny van Doornplein 4 A in Arnhem.

Meer informatie over Zula Cafe & Restaurant in Arnhem

Zula Restaurant & Café in Arnhem is een plek waar je kunt genieten van de Mediterrane keuken en een uniek interieur. De gerechten worden samengesteld door de Master-Chefs en zijn overheerlijk. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch en diner. Voor het ontbijt is er een buffet beschikbaar van 9:00 tot 15:00 uur, waarbij kinderen tot 6 jaar gratis kunnen eten en kinderen van 7-12 jaar €7 betalen. Op zaterdag en zondag is er ook een ontbijtbuffet beschikbaar. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om aan tafel te ontbijten van maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 14:00 uur. Voor een snelle hap kun je gebruik maken van de To Go service, waarbij dagelijks verse broodjes, hotdogs, loaded fries en koffie verkrijgbaar zijn. Het restaurant is dagelijks geopend van 11:00 tot 22:00 uur en is 7 dagen per week open.

Wil je weten wat Zula Cafe & Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zula Cafe & Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zula Cafe & Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zula Cafe & Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Zula Cafe & Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zula Cafe & Restaurant

Bezoekers bekeken ook