Roadhouse Arnhem Bar & Kitchen

Roadhouse Arnhem Bar & Kitchen is een Restaurant gelegen aan Amsterdamseweg 467 in Arnhem.

Meer informatie over Roadhouse Arnhem Bar & Kitchen in Arnhem

Roadhouse Arnhem is op zoek naar nieuwe medewerkers, waaronder een chef-kok/grillmaster, zelfstandig werkende koks, een sous-chef en medewerkers voor de bediening en spoelkeuken. Het restaurant is gevestigd op een prachtige locatie en biedt lunch, diner en borrel zowel binnen als op het terras. Op de menukaart staan heerlijke gerechten, waaronder luxe steaks, visgerechten en vegetarische opties. Het restaurant heeft een authentieke Amerikaanse sfeer en beschikt over een kindvriendelijke speelruimte en zaalverhuur voor feesten en zakelijke bijeenkomsten. Roadhouse Arnhem is de perfecte afsluiting van een dagje uit in de omgeving en biedt gratis parkeren. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag en heeft een gemiddelde score van 4,4/5 op beoordelingssites.

Wil je weten wat Roadhouse Arnhem Bar & Kitchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roadhouse Arnhem Bar & Kitchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roadhouse Arnhem Bar & Kitchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roadhouse Arnhem Bar & Kitchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Roadhouse Arnhem Bar & Kitchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roadhouse Arnhem Bar & Kitchen

Bezoekers bekeken ook