Zwemschool Zwemhart

Zwemschool Zwemhart is een Zwemschool gelegen aan Hartenkoning 7 in Arnhem.

Meer informatie over Zwemschool Zwemhart in Arnhem

Leren zwemmen is belangrijk in Nederland vanwege de waterrijke omgeving. Zwemles kan zorgen voor endorfine en serotonine, wat zorgt voor geluk en zelfvertrouwen. Zwemschool Zwemhart staat voor passie, expertise, kwaliteit, aandacht en liefde. Ze werken met gecertificeerde instructeurs en bieden zwemlessen aan in kleine groepen. De benadering is liefdevol en de visie is gebaseerd op natuurlijk ouderschap. De zwemschool gelooft dat ouders de deskundigen zijn als het gaat om hun kind en zij streven naar een open dialoog. De zwemlessen vinden plaats in Zwemlocatie Siza Koningsjagt in Arnhem en de kosten bedragen €15 per les. Het afzwemmen gebeurt tijdens de reguliere zwemlessen, waardoor er geen extra stress ontstaat.

Wil je weten wat Zwemschool Zwemhart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwemschool Zwemhart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwemschool Zwemhart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwemschool Zwemhart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Zwemschool Zwemhart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwemschool Zwemhart

Bezoekers bekeken ook