Zwembad De Grote Koppel

Zwembad De Grote Koppel is een Zwembad gelegen aan Olympus 29 in Arnhem.

Meer informatie over Zwembad De Grote Koppel in Arnhem

Zwembad De Grote Koppel is een binnenzwembad in Arnhem-Zuid met diverse zwemfaciliteiten, waaronder een wedstrijdbad, instructie- en doelgroepenbad, recreatiebad en peuterbad. Daarnaast zijn er ook attracties zoals een waterglijbaan, wildwaterbaan en bubbelbaden. Het zwembad bevindt zich in Sportcentrum De Grote Koppel, dichtbij het Olympusplein waar ook andere faciliteiten te vinden zijn zoals een school, winkels, squashbanen en een indoor skibaan. Het zwembad biedt verschillende zwemactiviteiten aan, zoals aangepast zwemmen, zwemlessen voor het ABC-diploma, aquasporten zoals aquajoggen en aquarobic, banenzwemmen, borstcrawltraining, discozwemmen, zwemlessen speciaal voor dames en kinderen, recreatief zwemmen, zwemlessen voor speciale behoeften, vakantiezwemmen, zwemlessen voor volwassenen, zwangerschapszwemmen en zwem- en techniektraining. Daarnaast kunnen er e-tickets gekocht worden voor bepaalde activiteiten en is het zwembad goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Het zwembad is rolstoeltoegankelijk en beschikt over faciliteiten voor mindervaliden. Het zwembad is in het bezit van de Licentie Nationale Zwemdiploma's en het Keurmerk Veilig & Schoon.

Wil je weten wat Zwembad De Grote Koppel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad De Grote Koppel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad De Grote Koppel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad De Grote Koppel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Zwembad De Grote Koppel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad De Grote Koppel

Bezoekers bekeken ook