Zuijders Delicatessen

Zuijders Delicatessen is een Delicatessenwinkel gelegen aan Klarendalseweg 123 in Arnhem.

Meer informatie over Zuijders Delicatessen in Arnhem

In hartje Klarendal kun je genieten van Mediterrane vibes bij delicatessenwinkel Zuijders. Ze zoeken altijd naar de lekkerste ingrediënten, of het nu gaat om basisproducten zoals rijst en pasta of om smaakmakers zoals kruiden en azijn. Ze kunnen zelfs een mooi cadeaupakket of een smakelijke antipasti-plank voor je samenstellen. Daarnaast hebben ze een menu met heerlijke gerechten die je thuis kunt afmaken, bereid door het team onder leiding van chef-kok Machiel Seyferth. De gerechten zijn vol van smaak en altijd gemaakt met verse ingrediënten. Je kunt Zuijders vinden op de Klarendalseweg 123 in Arnhem en contact met hen opnemen via telefoonnummer 026 785 2669 of e-mailadres info@zuijders.nl.

Wil je weten wat Zuijders Delicatessen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zuijders Delicatessen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zuijders Delicatessen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zuijders Delicatessen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Zuijders Delicatessen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zuijders Delicatessen

Bezoekers bekeken ook