Zappa's Arnhem

Zappa's Arnhem is een Italiaans restaurant gelegen aan Korenstraat 6 in Arnhem.

Meer informatie over Zappa's Arnhem in Arnhem

Wil je bij Zappa's komen eten, dan kun je gewoon langskomen en als er een tafeltje vrij is, kun je gelijk plaatsnemen. Reserveringen worden niet geaccepteerd en we nemen tafels aan tot 21:30 uur. Als je liever eten wilt afhalen, kun je je bestelling telefonisch doorgeven en dan zorgen wij ervoor dat het klaarstaat. Bestellen kan tot 21:45 uur en je kunt je bestelling uiterlijk om 22:00 uur ophalen. Heb je een voedselallergie of intolerantie, laat het ons dan weten. We informeren je graag over de mogelijkheden, hoewel we niet kunnen garanderen dat onze gerechten geen sporen van allergenen bevatten. Bij Zappa's bereiden we alle gerechten ter plekke met verse ingrediënten en maken we sauzen en pesto's zelf in onze eigen keuken. Ons Zappa's brood is ook zelfgemaakt. We hebben twee vestigingen, in Arnhem en Nijmegen, en beide zijn dagelijks geopend vanaf 16:00 uur (Arnhem) en 12:00 uur (Nijmegen) tot 22:00 uur. Let op: we zijn gesloten van 24 december tot en met 1 januari.

Wil je weten wat Zappa's Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zappa's Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zappa's Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zappa's Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Zappa's Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zappa’s Arnhem

Bezoekers bekeken ook