Zana Sport & Fysio

Zana Sport & Fysio is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Ringoven 33 in Arnhem.

Meer informatie over Zana Sport & Fysio in Arnhem

Zana Sport & Fysio is een fysiotherapiepraktijk in Arnhem die gespecialiseerd is in het behandelen van sport gerelateerde klachten. Ze hebben een integrale aanpak voor een langdurige oplossing van jouw probleem. Het team bestaat uit gespecialiseerde fysiotherapeuten die je helpen om weer controle te krijgen over je eigen lichaam. Dankzij gunstig gelegen praktijklocaties kunnen ze een groot deel van Arnhem van dienst zijn. Je kunt terecht bij de praktijklocatie in Elderveld voor fysiotherapie in Arnhem Zuid, of bij de hoofdpraktijk in Presikhaaf. Naast fysiotherapie bieden ze ook sportfysiotherapie, personal training, revalidatie en sportmassages aan. Het team werkt samen met orthopedisch chirurgen voor optimaal herstel. De openingstijden variëren per dag. Het bedrijf heeft verschillende bedrijfsgegevens, waaronder een AGB-code, BIG-nummer, KVK-nummer en BTW-nummer.

Wil je weten wat Zana Sport & Fysio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zana Sport & Fysio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zana Sport & Fysio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zana Sport & Fysio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Zana Sport & Fysio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zana Sport & Fysio

Bezoekers bekeken ook