Yogastudio Yana

Yogastudio Yana is een Yogastudio gelegen aan Van Dortmondtstraat 5 in Arnhem.

Meer informatie over Yogastudio Yana in Arnhem

Floor Thissen is een vocal coach die gespecialiseerd is in het begeleiden van zangers en zangeressen om het beste uit hun stem te halen. Ze heeft haar eigen studio waar ze individuele lessen en workshops geeft. Floor heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de muziekindustrie en heeft samengewerkt met bekende artiesten en bands. Ze gelooft sterk in het belang van een goede techniek en ademhaling om de stem te ontwikkelen en te verbeteren. Naast haar werk als vocal coach is ze ook een getalenteerde zangeres en treedt ze regelmatig op. Als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van je zangkwaliteiten, kun je contact opnemen met Floor voor meer informatie over haar lessen en workshops.

Wil je weten wat Yogastudio Yana verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yogastudio Yana of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yogastudio Yana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogastudio Yana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Yogastudio Yana reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yogastudio Yana

Bezoekers bekeken ook