yogapepper

yogapepper is een Yogastudio gelegen aan Het Lemoen 70 in Arnhem.

Meer informatie over yogapepper in Arnhem

Kundalini yoga wordt beschreven als de yoga van bewustzijn en is ontwikkeld voor mensen met een druk leven. Het biedt tools om spiritueel te groeien en fysiek en mentaal sterker te worden, zodat men beter met druk en tegenslagen kan omgaan. Door regelmatig Kundalini yoga te beoefenen, versterkt men de verbinding met het lichaam, intuïtie en ziel, wat leidt tot meer kracht, stralende energie en zelfvertrouwen. Kundalini yoga transformeert en bouwt fysieke en emotionele fitheid op, versterkt de spirituele verbinding en vergroot zelfliefde en intuïtie. Er worden wekelijks lessen gegeven met verschillende doelen, zoals stressvermindering en detox. Mandy, een ervaren yogadocent, biedt gratis proeflessen aan in Arnhem of online via Zoom. Tevens zijn er gratis meditatielessen beschikbaar om het hart te helen en te leren mediteren. Kundalini yoga heeft een positieve impact gehad op Mandy's leven en ze deelt graag haar kennis en ervaringen als yogadocent.

Wil je weten wat yogapepper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van yogapepper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij yogapepper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je yogapepper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar yogapepper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. yogapepper

Bezoekers bekeken ook