Yoga Universalis

Yoga Universalis is een Yogastudio gelegen aan Blekerstraat 3 in Arnhem.

Meer informatie over Yoga Universalis in Arnhem

Begin je leven als yogi of yogini bij Yoga Universalis door een gratis proefles te volgen. In de Basic Asana-les kun je deelnemen aan algemene yogaoefeningen en iedereen is welkom. Blijf deze lessen volgen om kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen op te bouwen. Je zult de confrontatie aangaan met je ego en leren om geweldloos je yogaserie te doorlopen. Naarmate je vordert, kun je een persoonlijke practice ontwikkelen en zelfstandig yogaoefeningen doen in je eigen tempo. Als je deze lessen onder de knie hebt, ben je klaar om thuis veilig en effectief yoga te beoefenen. Door je inzichten uit je practice en je ervaringen met andere yogi's, zul je ontdekken dat een flexibele en sterke geest net zo belangrijk is als een flexibel en sterk lichaam. Bij Yoga Universalis staat beoefening centraal en bieden we uitdagende lessen aan om zowel fysiek als mentaal aan jezelf te werken. Dus als je yoga wilt doen, om welke reden dan ook, begin dan hier.

Wil je weten wat Yoga Universalis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Universalis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Universalis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Universalis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Yoga Universalis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Universalis

Bezoekers bekeken ook