Yoga simone kamping

Yoga simone kamping is een Yogastudio gelegen aan Vlaardingenweg 11 in Arnhem.

Meer informatie over Yoga simone kamping in Arnhem

Simone Kamping biedt verschillende diensten aan, waaronder cursussen over zwangerschap, massages, yoga en gezichtsbehandelingen. Haar cursussen over zwangerschap worden live gegeven op dinsdag, woensdag en zaterdag, maar kunnen ook via livestream gevolgd worden. Daarnaast biedt ze ook partnerworkshops, een eendaagse bevalcursus en zwangerschapsmassages aan. In haar praktijk aan huis geeft ze diverse soorten massages, waaronder ontspannings-, Ayurvedische-, zwangerschaps- en mama massages. Ook is er de mogelijkheid om een baby massage cursus te volgen. Daarnaast geeft Simone al bijna 12,5 jaar Dru-yoga lessen in Arnhem Zuid, die ontspannend, leerzaam en gezellig zijn. Tot slot biedt ze ook Dr. Hauschka gezichtsbehandelingen aan, waarbij gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke producten. Kortom, Simone Kamping biedt een breed scala aan diensten aan om mensen te helpen ontspannen en zich voor te bereiden op de bevalling.

Wil je weten wat Yoga simone kamping verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga simone kamping of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga simone kamping? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga simone kamping het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Yoga simone kamping reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga simone kamping

Bezoekers bekeken ook