Yoga Passion

Yoga Passion is een Yogastudio gelegen aan Elstargaard 8 in Arnhem.

Meer informatie over Yoga Passion in Arnhem

Yoga Passion biedt bedrijfsyoga en yogalessen online via Zoom. Sinds de Covid-19 crisis geven ze online lessen en workshops voor verschillende bedrijven. Yoga is meer dan alleen houdingen en ademhalingsoefeningen, het is een filosofie en een leefwijze die gaat over het in balans brengen van alle aspecten van ons bestaan. Het kan helpen om bewuster te worden van ons lichaam en geest en hiermee een balans te vinden. Vooral in deze tijd, waarin veel mensen thuis werken en de faciliteiten van kantoor missen, kan bedrijfsyoga een manier zijn om medewerkers tegemoet te komen. Het citaat van de Dalai Lama benadrukt het belang van het genieten van het huidige moment en het zorgen voor onze gezondheid. Daarnaast biedt Yoga Passion ook yoga voor topsporters om blessures te voorkomen en yoga te implementeren in trainingsprogramma's. Contactinformatie is beschikbaar voor meer informatie.

Wil je weten wat Yoga Passion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Passion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Passion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Passion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Yoga Passion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Passion

Bezoekers bekeken ook