Yoga Nature

Yoga Nature is een Yogastudio gelegen aan Rosendaalsestraat 361b in Arnhem.

Meer informatie over Yoga Nature in Arnhem

Samenvatting: In deze tekst worden verschillende yogalessen aangeboden, zoals poweryoga level 1 en 2 en hatha yoga. Poweryoga level 1 is een rustige les waarbij de basis van poweryoga wordt geleerd, terwijl poweryoga level 2 een dynamische les is waarbij spierkracht en uithoudingsvermogen centraal staan. Met poweryoga wordt het lichaam sterker en vitaler en worden fysieke en mentale voordelen behaald, zoals een betere balans en coördinatie. Hatha yoga is een zachte vorm van yoga waarmee men weer verbonden kan worden met zichzelf. Het brengt ontspanning, soepelheid en een betere lichaamshouding met zich mee. In de referenties worden positieve ervaringen gedeeld over de lessen van Maud, waarbij zowel de fysieke als spirituele aspecten van yoga worden benadrukt.

Wil je weten wat Yoga Nature verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Nature of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Nature? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Nature het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Yoga Nature reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Nature

Bezoekers bekeken ook