Yoga Awareness

Yoga Awareness is een Yogastudio gelegen aan Scheepvaart 35 in Arnhem.

Meer informatie over Yoga Awareness in Arnhem

Yoga Awareness is een yogastudio gevestigd in Arnhem. De studio richt zich op bewustzijn, ontwikkeling, verbinding, vrijheid en flexibiliteit. De docent, Ingrid Loman, moedigt studenten aan om bewust te worden van wat voor hen belangrijk is en zich te ontwikkelen. In haar lessen legt ze de nadruk op verbinding, zowel met zichzelf als met anderen. Vrijheid en flexibiliteit zijn ook belangrijk voor Ingrid, ze moedigt studenten aan om te experimenteren en te ontdekken wat bij hen past. De studio biedt groepslessen, personal sessies en online yoga aan. Ingrid is een rustige en empathische docent die altijd openstaat voor nieuwe ervaringen en blijft leren. Deelnemers aan haar lessen waarderen haar begeleiding en haar vermogen om de lessen interessant en vernieuwend te houden. Yoga Awareness is gevestigd op verschillende locaties in Arnhem en biedt ook gratis online lessen aan op het YouTube-kanaal van de studio.

Wil je weten wat Yoga Awareness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Awareness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Awareness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Awareness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Yoga Awareness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Awareness

Bezoekers bekeken ook