Xellentis

Xellentis is een IT-consultancy gelegen aan Reurikwei 9 in Arnhem.

Meer informatie over Xellentis in Arnhem

Xellentis is een detachering- en consultancy bureau gespecialiseerd in informatiebeveiliging in de ICT-sector. Ze hebben ervaren medewerkers en houden zich ook bezig met het organiseren van de Security Summit @ the Beach. Een van de sterke punten van Xellentis is dat ze de belangen van zowel de ICT-organisatie als de klanten in acht nemen, waardoor ze een evenwichtige afweging kunnen maken tussen commerciële belangen en acceptabele risico's. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het opstellen van informatiebeveiligingsbeleid, het managen van security maatregelen en het doen van risicoanalyses. Het personeel van Xellentis is gecertificeerd, waardoor ze kwaliteit kunnen garanderen.

Wil je weten wat Xellentis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Xellentis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Xellentis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xellentis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Xellentis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Xellentis

Bezoekers bekeken ook