Wing Chun Arnhem

Wing Chun Arnhem is een Vechtsportschool gelegen aan Lupinestraat 12 in Arnhem.

Meer informatie over Wing Chun Arnhem in Arnhem

Wing Chun Arnhem biedt een wetenschappelijk gefundeerde en praktische manier van zelfverdediging. Het systeem is ontwikkeld in de 17e eeuw door kloosterlingen in de Shaolin-tempel en leert mensen om geweld direct te stoppen. Wing Chun is gericht op snelheid, techniek en ontspanning, in plaats van fysieke kracht. Het is gemakkelijk te leren en toe te passen en biedt effectieve zelfverdedigingstechnieken die in een straatsituatie werken. Kung Fu, de overkoepelende term voor Chinese vechtstijlen, wordt ook behandeld in het artikel. Chinezen hechten veel waarde aan Kung Fu vanwege de waarden die het onderwijst, zoals respect en geduld. Wing Chun Kung Fu kan ook als sport worden beoefend, waarbij je werkt aan je conditie, gewichtsverlies en zelfontwikkeling. De trainingen zijn gericht op het minimaliseren van inspanning en het maximaliseren van resultaat. Wing Chun maakt gebruik van schrikbewegingen die het lichaam al kent, waardoor het gemakkelijk aan te leren is. Wing Chun is ook bekend geworden door Bruce Lee en wordt beoefend door sparren en het trainen van San Sau, waarbij beginners licht contact maken en gevorderden naar een realistisch gevechtstraining toewerken. Bij Wing Chun wordt er in groepen van verschillende niveaus getraind en is respect en kameraadschap belangrijk. Men kan een gratis proefles volgen in Arnhem of Nijmegen.

Wil je weten wat Wing Chun Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wing Chun Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wing Chun Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wing Chun Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Wing Chun Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wing Chun Arnhem

Bezoekers bekeken ook