Werkgevers in de Sport

Werkgevers in de Sport is een Vereniging of organisatie gelegen aan Papendallaan 60 in Arnhem.

Meer informatie over Werkgevers in de Sport in Arnhem

Sportwerkgever is een werkgeversorganisatie in de sport die de belangen van haar leden behartigt op het gebied van arbeidsverhoudingen. Ze bieden de CAO Sport aan en promoten duurzame inzetbaarheid. Op Prinsjesdag zijn er mogelijke veranderingen aangekondigd voor werkgevers. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het nieuws. Daarnaast kun je lid worden van Werkgevers in de Sport voor meer informatie. Er staat een Algemene Vergadering gepland op 30 november 2023. Er is ook een app beschikbaar voor Apple en Android-gebruikers. Het bezoekadres van Sportwerkgever is in Utrecht en Arnhem. Je kunt contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Werkgevers in de Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Werkgevers in de Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Werkgevers in de Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Werkgevers in de Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Werkgevers in de Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Werkgevers in de Sport

Bezoekers bekeken ook