Wereld Laminaat

Wereld Laminaat is een Hout/parket/laminaat gelegen aan Doctor C. Lelyweg 17 in Arnhem.

Meer informatie over Wereld Laminaat in Arnhem

Wereldlaminaat is in 2000 begonnen op een andere locatie, maar verhuisde in 2015 naar een betere en grotere plek aan de Dr. C. Lelyweg 17 in Arnhem. Hier hebben ze nu een totale oppervlakte van 6000 m², waarvan 4500 m² als showroom wordt gebruikt. Ze bieden meer dan 8000 verschillende producten aan, zoals laminaten, meubels, vloerbedekkingen, slaapkamermeubels en rolgordijnen. De showroom wordt dagelijks aangevuld met nieuwe producten en het is mogelijk om hen te volgen op Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en aanbiedingen.

Wil je weten wat Wereld Laminaat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wereld Laminaat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wereld Laminaat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wereld Laminaat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Wereld Laminaat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wereld Laminaat

Bezoekers bekeken ook