Wav-e Studios Arnhem

Wav-e Studios Arnhem is een Sportclub gelegen aan Nieuwstad 68 in Arnhem.

Meer informatie over Wav-e Studios Arnhem in Arnhem

Er is een nieuwe manier van trainen, genaamd de Wav-e trainingsmethode, waarbij je niet urenlang in de sportschool hoeft te zweten om resultaten te behalen. In de Wav-e Studios worden trainingen gegeven met de unieke Wav-e EMS techniek, waarbij je met slechts 15 minuten training dezelfde resultaten behaalt als met 3 uur krachttraining. Door het trainen met EMS stimulatie worden de spieren intensiever gestimuleerd en kunnen meerdere spiergroepen tegelijkertijd aangesproken worden. Dit zorgt voor bewezen resultaten en meer tijd en energie voor andere activiteiten. De Studios staan voor professionaliteit, kwaliteit, advies op maat, persoonlijk contact en gezelligheid. Je kunt vandaag nog een gratis en vrijblijvende Wav-e EMS training inplannen. De Studios zijn sfeervol ingericht en je wordt persoonlijk begroet door een van de personal coaches. Er zijn verschillende locaties van Wav-e Studios beschikbaar.

Wil je weten wat Wav-e Studios Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wav-e Studios Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wav-e Studios Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wav-e Studios Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Wav-e Studios Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wav-e Studios Arnhem

Bezoekers bekeken ook