Walt: Koffiebar met ontbijt en lunch (ook bezorgen)

Walt: Koffiebar met ontbijt en lunch (ook bezorgen) is een Koffiebar gelegen aan Koningstraat 16B in Arnhem.

Meer informatie over Walt: Koffiebar met ontbijt en lunch (ook bezorgen) in Arnhem

Bij Walt in Arnhem kun je genieten van de lekkerste koffie in de stad. Het is een plek waar mensen uit verschillende beroepen en wijken samenkomen. Of je nu wilt hangen aan de bar, ontspannen in een fauteuil, knus op de chesterfield bank wilt zitten of de ochtendkranten wilt lezen aan de grote leestafel, bij Walt is er voor iedereen een plek. Naast koffie kun je ook genieten van een heerlijk ontbijt, een voedzame lunch of een smakelijk taartje. Walt bezorgt ook picknickmanden en ontbijtjes in heel Arnhem. Daarnaast kun je koffiebonen en losse thee bestellen, evenals deelnemen aan workshops. Walt is gevestigd aan de Koningstraat 16-B in Arnhem en staat altijd voor je klaar.

Wil je weten wat Walt: Koffiebar met ontbijt en lunch (ook bezorgen) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Walt: Koffiebar met ontbijt en lunch (ook bezorgen) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Walt: Koffiebar met ontbijt en lunch (ook bezorgen)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Walt: Koffiebar met ontbijt en lunch (ook bezorgen) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Walt: Koffiebar met ontbijt en lunch (ook bezorgen) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Walt: Koffiebar met ontbijt en lunch (ook bezorgen)

Bezoekers bekeken ook