Walk On Voetverzorging

Walk On Voetverzorging is een Nagelstudio gelegen aan Martensbongerd 22 in Arnhem.

Meer informatie over Walk On Voetverzorging in Arnhem

Walk on voetverzorging is een praktijk voor voetverzorging in Arnhem, gerund door gediplomeerd pedicure Lidwien Kempkens. Ze is gespecialiseerd in de diabetische voet, de oudere voet, de reumatische voet, nagelreparatie en beugeltechnieken. De praktijk is geregistreerd bij Stipezo en werkt volgens de Code van de voetverzorging. Lidwien is aangesloten bij de beroepsorganisatie ProVoet en Stipezo, en is gecertificeerd bij ProCert. Naast behandelingen in de praktijk, biedt Walk on voetverzorging ook ambulante diensten aan, waarbij Lidwien bij de mensen thuis komt. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken in de avond. Voor kwaliteitsproducten en gratis advies kunt u ook bij Lidwien terecht.

Wil je weten wat Walk On Voetverzorging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Walk On Voetverzorging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Walk On Voetverzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Walk On Voetverzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Walk On Voetverzorging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Walk On Voetverzorging

Bezoekers bekeken ook