Vrijwilligerscentrale Arnhem

Vrijwilligerscentrale Arnhem is een Sportclub gelegen aan Sweelincklaan 13 in Arnhem.

Meer informatie over Vrijwilligerscentrale Arnhem in Arnhem

ISVA, Invaliden Sport Vereniging Arnhem e.o., heeft verschillende vacatures voor vrijwilligers. In de wijk Presikhaaf is er een vacature waarbij vrijwilligers mensen met een beperking begeleiden tijdens het tafeltennissen. Ze zorgen voor het opzetten en opruimen van de tafel. Daarnaast is er ook een vacature waarbij vrijwilligers mensen met een beperking begeleiden tijdens actieve sport- en spelbeoefening. In de wijk Vredenburg/Kronenburg verzorgt ISVA zwemlessen voor kinderen met een beperking. Op maandagavond worden individuele zwemlessen gegeven, later gevolgd door lessen in kleine groepjes. Deze zwemlessen zijn bedoeld voor kinderen die vanwege hun beperking niet terecht kunnen bij reguliere zwemverenigingen.

Wil je weten wat Vrijwilligerscentrale Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrijwilligerscentrale Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrijwilligerscentrale Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrijwilligerscentrale Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Vrijwilligerscentrale Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrijwilligerscentrale Arnhem

Bezoekers bekeken ook