Voetbalvereninging SML Arnhem

Voetbalvereninging SML Arnhem is een Voetbalclub gelegen aan Kemperbergerweg 11b in Arnhem.

Meer informatie over Voetbalvereninging SML Arnhem in Arnhem

Alle teams van SML hebben grensrechters nodig en daarom wordt er een Grensrechtersavond georganiseerd voor leden en ouders. Daarnaast heeft SML een nieuw vrijwilligerssysteem geïntroduceerd voor dit seizoen. Op 12 september vond de Algemene Ledenvergadering plaats, waar ongeveer 80 mensen aanwezig waren. Ook is er een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor de vereniging. Verder wordt er op 10 oktober een spelregelavond georganiseerd.

Wil je weten wat Voetbalvereninging SML Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetbalvereninging SML Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetbalvereninging SML Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereninging SML Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Voetbalvereninging SML Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetbalvereninging SML Arnhem

Bezoekers bekeken ook