Voetbalvereniging Eldenia

Voetbalvereniging Eldenia is een Voetbalclub gelegen aan Westerveldsestraat 26 in Arnhem.

Meer informatie over Voetbalvereniging Eldenia in Arnhem

Eldenia is al ruim 75 jaar een begrip in Arnhem en omstreken. Op 17 oktober 2023 vindt de Graafschap Techniekdag plaats bij Eldenia, waar iedereen aan mee kan doen. De uitslag van de competitiepoule van heren 1 voor het seizoen 2022-2023 is bekend. De KNVB zet zich in voor een veilige omgeving waar spelers/speelsters met plezier beter leren voetballen, en daarom zijn er vernieuwde spelregels. Het nieuwe trainingsrooster voor het seizoen 2023-2024 is bekend. Eldenia heeft een kledingplan voor de jeugd, waarbij elk jeugdlid een tenue in bruikleen krijgt. Er zijn belangrijke data in aanloop naar het nieuwe seizoen, zoals deadlines en start- en publicatiedata. Daarnaast is er een programma met wedstrijden en uitslagen beschikbaar.

Wil je weten wat Voetbalvereniging Eldenia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetbalvereniging Eldenia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Eldenia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Eldenia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Voetbalvereniging Eldenia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetbalvereniging Eldenia

Bezoekers bekeken ook