Vlees & CO Arnhem

Vlees & CO Arnhem is een Steakhouse gelegen aan Nieuwe Plein 22A in Arnhem.

Meer informatie over Vlees & CO Arnhem in Arnhem

Bij Steakhouse Arnhem, ook bekend als Vlees & Co, serveren ze de beste kwaliteit rundvlees van wereldberoemde rassen. Het vlees heeft een perfecte marmering en unieke smaak door het juiste dieet en de vrije uitloop van de runderen. Met hun zelf ontworpen houtskoolgrill kunnen ze met trots zeggen dat ze het beste steakhouse van Arnhem en Gelderland zijn. Naast vlees hebben ze ook een aantrekkelijk vegetarisch aanbod. Op hun menukaart staan verschillende vleesrassen, waaronder Creekstone Black Angus en Hilton, en als pronkstuk hebben ze origineel Japans Wagyu vlees. Ze hebben ook een assortiment Dry Aged vlees. Bij het vlees serveren ze heerlijke wijnen, bieren en cocktails. Op hun bierkaart staan verschillende stijlen bier met een uitgesproken karakter en ze hebben ook een eigen Vlees & Co Saison bier. Voor cocktails hebben ze klassiekers zoals een Gin & Tonic en Moscow Mule, maar je kunt ook vragen naar andere mogelijkheden. Het steakhouse is geopend van maandag tot en met zondag van 17:00 tot 00:00.

Wil je weten wat Vlees & CO Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vlees & CO Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vlees & CO Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vlees & CO Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Vlees & CO Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vlees & CO Arnhem

Bezoekers bekeken ook