Vitality Movement

Vitality Movement is een Personal trainer gelegen aan Nieuwstad 60 in Arnhem.

Meer informatie over Vitality Movement in Arnhem

Vitality Movement is een personal training studio in Arnhem die zich richt op (groeps)fitness en personal training. Hier krijg je alle aandacht en zijn er geen afleidingen of wachttijden voor het gebruik van apparaten. Ze bieden ook groepslessen en vitaliteitscoaching om je veerkracht en mentale vitaliteit te verbeteren. De resultaten van eerdere klanten spreken voor zich en als je ook fitter, energieker en gezonder wilt worden, moet je niet langer wachten. Ze bieden ook een beweegplan van 8 weken aan, maar er zijn nog maar 3 van de 20 plaatsen beschikbaar. Vitality Movement is er voor iedereen die geen tijd heeft om uren in de sportschool door te brengen, maar wel een energiek en gezond leven wil leiden. Neem nu contact met hen op!

Wil je weten wat Vitality Movement verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vitality Movement of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vitality Movement? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vitality Movement het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Vitality Movement reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vitality Movement

Bezoekers bekeken ook