Vital Gym Arnhem

Vital Gym Arnhem is een Sportschool gelegen aan Eusebiusplein 61 in Arnhem.

Meer informatie over Vital Gym Arnhem in Arnhem

Vital Gym Arnhem is een sportschool met ruime openingstijden en een unieke vrouwenzone. Ze zijn gespecialiseerd in krachttraining en hebben hoogwaardige apparatuur en accessoires. In de vrouwenzone kunnen vrouwen ongestoord trainen. Er zijn kundige coaches aanwezig om te helpen en er heerst een motiverende en prettige sfeer. De gym is schoon en netjes en biedt onbeperkt sporten aan voor €44,95 per maand. Er is ook een speciaal tarief voor studenten. Verschillende klanten hebben positieve recensies gegeven over de sportschool, waarbij de ruime openingstijden, goede begeleiding en variatie aan apparatuur worden benadrukt. Er zijn specialistische zones voor krachttraining, cardio en vrouwen. Daarnaast biedt de sportschool ook personal training aan. Het adres van Vital Gym Arnhem is Eusebiusplein 6, 6811 HG Arnhem.

Wil je weten wat Vital Gym Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vital Gym Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vital Gym Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vital Gym Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Vital Gym Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vital Gym Arnhem

Bezoekers bekeken ook