ViQiT

ViQiT is een IT-consultancy gelegen aan Kroonpark 2 in Arnhem.

Meer informatie over ViQiT in Arnhem

ViQiT is een ICT-bedrijf dat in 2008 is opgericht en gespecialiseerd is in testen. Later hebben ze ook informatiemanagement aan hun diensten toegevoegd. Hun kracht ligt in het bieden van eenvoudige en betere IT-oplossingen aan hun klanten. Ze zien IT-oplossingen niet als een doel op zich, maar als een middel om een hoger doel te bereiken. Als kennispartner helpen ze organisaties om tot de juiste oplossing te komen die past bij hun probleem. ViQiT hanteert vijf kernwaarden die leidend zijn in alles wat ze doen: resultaat behalen, inzicht geven, samenwerken, uitgaan van kracht en durven keuzes te maken. Het bedrijf biedt ook trainingen op maat en is gevestigd in Arnhem.

Wil je weten wat ViQiT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ViQiT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ViQiT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ViQiT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar ViQiT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ViQiT

Bezoekers bekeken ook