Vieux paris

Vieux paris is een Frans restaurant gelegen aan Velperplein 30 in Arnhem.

Meer informatie over Vieux paris in Arnhem

Brasserie Vieux Paris is een bourgondisch restaurant in het centrum van Arnhem. Het restaurant bevindt zich in het voormalige pand van Bistro Piaf. Bij Vieux Paris wordt op de ouderwetse Franse manier gekookt met pure ingrediënten. Het interieur is sfeervol en op en top Frans. Je kunt hier heerlijk dineren aan een knus tafeltje of aan de bar. Het menu bestaat uit Franse klassiekers zoals slakjes in kruidenboter en crème brûlée. Piet van Lieshout, een francofiel, is de eigenaar van de brasserie en heeft jarenlang in de horeca gewerkt. Na een periode waarin hij zich op zijn reguliere bedrijf richtte, is hij nu terug in de horeca en heeft hij Bistro Piaf weer gekocht en omgetoverd tot Vieux Paris. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur tot 22.00 uur.

Wil je weten wat Vieux paris verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vieux paris of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vieux paris? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vieux paris het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Vieux paris reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vieux paris

Bezoekers bekeken ook