VidaPhone

VidaPhone is een Telefoonreparatieservice gelegen aan Kronenburgpassage 21 in Arnhem.

Meer informatie over VidaPhone in Arnhem

Welkom op de nieuwe website van VidaPhone, een telefoonwinkel in Arnhem. Ze zijn opgericht in 2014 en zijn de nummer 1 keuze voor al je telefoonbehoeften. Ze bieden reparaties, accessoires en upgrades voor smartphones. Daarnaast hebben ze een groot assortiment refurbished telefoons tegen scherpe prijzen. Ook kun je bij hen terecht voor accessoires voor al je apparaten. VidaPhone gelooft in het repareren van kapotte toestellen in plaats van ze weg te gooien. Ze zijn experts in telefoonreparaties en bieden ook reparaties voor Samsung-toestellen. Daarnaast bieden ze een breed scala aan hoogwaardige accessoires om je telefoon te personaliseren en te beschermen. Je kunt bij hen wachten op de reparatie of op een ander tijdstip terugkomen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 026 - 848 9874.

Wil je weten wat VidaPhone verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VidaPhone of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VidaPhone? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VidaPhone het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar VidaPhone reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VidaPhone

Bezoekers bekeken ook