Verkeersschool Wesseldijk

Verkeersschool Wesseldijk is een Rijschool gelegen aan De Overmaat 26 in Arnhem.

Meer informatie over Verkeersschool Wesseldijk in Arnhem

Meer dan 100 unieke opleidingen worden aangeboden door een verkeersschool en logistiek opleidingscentrum. Met één lesauto begonnen ze 48 jaar geleden en nu hebben ze meer dan 65 professionele werknemers en vier vestigingen. De instructeurs zijn goed opgeleid en capabel. Naast de opleidingen op locatie, komen ze ook naar je toe als de vestiging te ver weg is. In de agenda staan verschillende opleidingen zoals ADR voor leidinggevenden, winterdienst en taxateur inboedelverhuizer. Er is ook de mogelijkheid om zelf je CODE 95 samen te stellen en een heftruckcertificaat te halen. Daarnaast zijn er ook uitgelichte CODE 95 modules beschikbaar op verschillende vestigingen, zoals Wesseldijk Nijmegen, Tiel, Arnhem, Ede, Deventer en Apeldoorn.

Wil je weten wat Verkeersschool Wesseldijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool Wesseldijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool Wesseldijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool Wesseldijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Verkeersschool Wesseldijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool Wesseldijk

Bezoekers bekeken ook