Verkeersschool van den Bergh

Verkeersschool van den Bergh is een Autorijschool gelegen aan Snelliusweg 53 in Arnhem.

Meer informatie over Verkeersschool van den Bergh in Arnhem

Bij Verkeersschool Van den Bergh kun je terecht voor verschillende rijopleidingen, zoals auto, motor, bromfiets en aanhanger. Ze hebben voordelige aanbiedingen voor mensen met een beperkt budget. Het team van vakmensen staat klaar om je zowel theoretisch als praktisch te begeleiden. Binnenkort bieden ze ook klassikale theorielessen aan. Je kunt ook gebruik maken van de I-Theorie e-learning om direct te beginnen. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen via WhatsApp of telefoon. Verkeersschool Van den Bergh bestaat al 28 jaar en heeft al meer dan 28.000 rijbewijzen behaald. Ze hebben geschoolde vakmensen, nieuwe lesvoertuigen en goede slagingspercentages. Ze zijn constant bezig met verbeteringen en investeren in scholing en automatisering. Ze hebben een ruime planning en bieden ook een gratis plannings-app aan voor auto- en motorkandidaten. Voor de bromfiets- en aanhangerkandidaten wordt de planning altijd vanuit kantoor gedaan.

Wil je weten wat Verkeersschool van den Bergh verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool van den Bergh of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool van den Bergh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool van den Bergh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Verkeersschool van den Bergh reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool van den Bergh

Bezoekers bekeken ook