Venus, less is more

Venus, less is more is een Ontharingsservice gelegen aan Boterbloemstraat 40 in Arnhem.

Meer informatie over Venus, less is more in Arnhem

Venuswaxing is een professionele en gecertificeerde waxingstudio die staat voor persoonlijke en comfortabele verzorging. Ze zijn gespecialiseerd in de populaire Brazilian Wax en bieden een breed scala aan behandelingen aan. Bij Venuswaxing kun je comfortabel en discreet genieten van je wax moment. Ze geven specifiek advies en je kunt gemakkelijk een afspraak maken door te bellen of online te boeken. Het is belangrijk om minimaal 24 uur van tevoren telefonisch te annuleren of te verzetten, anders wordt de geboekte behandeling in rekening gebracht.

Wil je weten wat Venus, less is more verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Venus, less is more of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Venus, less is more? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Venus, less is more het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Venus, less is more reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Venus, less is more

Bezoekers bekeken ook