VDZ - voetbal met meer plezier

VDZ - voetbal met meer plezier is een Voetbalclub gelegen aan Het Cranevelt 3 in Arnhem.

Meer informatie over VDZ - voetbal met meer plezier in Arnhem

Bij VDZ kun je gratis parkeren op de grote parkeerplaats P8 op zaterdag en zondag, terwijl de oprijlaan en kleine parkeerplaats bij VDZ gesloten zijn voor auto's op die dagen. Op maandag t/m vrijdag kun je parkeren op de kleine parkeerplaats bij het clubhuis en omliggende straten. De twee invalidenparkeerplaatsen bij het clubhuis zijn wel open op zaterdag en zondag. Daarnaast is er handige informatie beschikbaar zoals het huidige trainingsrooster, een handleiding voor trainers en coaches, en een welkomstbrochure. Verder kun je VDZ volgen op sociale media en is er de Voetbalassist App beschikbaar. Het voetbal bij VDZ staat bekend om het plezier dat er wordt beleefd.

Wil je weten wat VDZ - voetbal met meer plezier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VDZ - voetbal met meer plezier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VDZ - voetbal met meer plezier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VDZ - voetbal met meer plezier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar VDZ - voetbal met meer plezier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VDZ – voetbal met meer plezier

Bezoekers bekeken ook