Van Rooy Tweewielers

Van Rooy Tweewielers is een Fietsenwinkel gelegen aan Griftstraat 7 in Arnhem.

Meer informatie over Van Rooy Tweewielers in Arnhem

Van Rooy Tweewielers is een fietsenwinkel gevestigd in Arnhem. Ze zijn voornamelijk gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties aan fietsen en scooters, maar ze verkopen ook nieuwe e-bikes en scooters. Wat handig is, is dat je je fiets voor reparatie kunt brengen zonder een afspraak te maken. De meeste reparaties zijn binnen 1 of 2 dagen klaar. Helaas zijn ze op zaterdag 16 september gesloten. Voor contact kun je bellen naar 026-3613433 of een e-mail sturen naar vanrooyfietsen@live.nl.

Wil je weten wat Van Rooy Tweewielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Rooy Tweewielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Rooy Tweewielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Rooy Tweewielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Van Rooy Tweewielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Rooy Tweewielers

Bezoekers bekeken ook