Undergroundgym

Undergroundgym is een Sportschool gelegen aan Meijnerswijk 5 in Arnhem.

Meer informatie over Undergroundgym in Arnhem

Undergroundgym is de nummer 1 sportschool in Arnhem en biedt een unieke sportervaring. De sportschool heeft professionele begeleiding, gevarieerde trainingen en een prachtige locatie met buitenruimte. Er zijn verschillende trainingsmogelijkheden, zoals groepslessen, small group training, personal training en open gym. Daarnaast biedt Undergroundgym ook kickbokslessen aan. Er zijn specialisaties zoals kickboxing, bokszaktraining en calisthenics. Wat Undergroundgym onderscheidt van andere sportscholen in Arnhem is dat ze naast traditionele fitnessapparaten ook unieke trainingstools hebben, zoals zandzakken en sleebanen. Het team van Undergroundgym bestaat uit gepassioneerde en deskundige trainers, zoals Ben, Sean, Amber, Olaf en Bram. De sportschool heeft ook een unieke locatie in Meinerswijk met gratis parkeermogelijkheden en een prachtig uitzicht op de Rijnkade. Kom langs voor een gratis proefles en ervaar zelf waarom Undergroundgym de beste sportschool in Arnhem is.

Wil je weten wat Undergroundgym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Undergroundgym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Undergroundgym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Undergroundgym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Undergroundgym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Undergroundgym

Bezoekers bekeken ook