TV De Hoogkamp

TV De Hoogkamp is een Tennisbaan gelegen aan Breitnerstraat 20B in Arnhem.

Meer informatie over TV De Hoogkamp in Arnhem

Op zaterdag 28 oktober organiseert TV Schaarsbergen een Halloween tennistoernooi voor alle jeugdleden van TV de Hoogkamp. Ook leden van TV de Hoogkamp zijn welkom. Het toernooi begint om 17.30 uur en duurt tot 19.00 uur, waarna er een gezamenlijke afsluiting is met eten en een Halloween surprise. Aanmelden kan tot 26 oktober via e-mail of telefoon. Op 19 november is er een "Sunday afternoon HIGH TEA & Tennis" voor dames van TV de Hoogkamp. Je kunt je opgeven via e-mail voor 10 november. Er is een maximum aantal deelnemers. Daarnaast wordt er op 4 november een clinic georganiseerd voor de vrijwilligers van TV de Hoogkamp. Alle vrijwilligers zijn welkom, ook de mensen die hun taak hebben neergelegd dit jaar.

Wil je weten wat TV De Hoogkamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TV De Hoogkamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TV De Hoogkamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TV De Hoogkamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar TV De Hoogkamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TV De Hoogkamp

Bezoekers bekeken ook