TV De Hoogkamp C-complex

TV De Hoogkamp C-complex is een Tennisbaan gelegen aan Jan Vethstraat 66 in Arnhem.

Meer informatie over TV De Hoogkamp C-complex in Arnhem

TV Schaarsbergen organiseert op zaterdag 28 oktober een Halloween tennistoernooi voor alle jeugdleden. Ook leden van TV de Hoogkamp zijn welkom. Het toernooi begint om 17.30 uur en eindigt om 19.00 uur, waarna er een gezamenlijke afsluiting is met eten en een zoete Halloween verrassing. Aanmelden kan tot 26 oktober via e-mail of telefoon. Op 19 november organiseert TV de Hoogkamp een "Sunday afternoon HIGH TEA & Tennis" voor alle dames. Aanmelden kan via e-mail en er is een maximum aantal deelnemers. Op 4 november is er een clinic voor alle vrijwilligers van TV de Hoogkamp, gevolgd door een borrel. Alle vrijwilligers zijn welkom, inclusief degenen die hun taak dit jaar hebben neergelegd.

Wil je weten wat TV De Hoogkamp C-complex verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TV De Hoogkamp C-complex of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TV De Hoogkamp C-complex? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TV De Hoogkamp C-complex het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar TV De Hoogkamp C-complex reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TV De Hoogkamp C-complex

Bezoekers bekeken ook