Turks Restaurant Troya

Turks Restaurant Troya is een Turks restaurant gelegen aan Rijnkade 53 in Arnhem.

Meer informatie over Turks Restaurant Troya in Arnhem

Turks Restaurant Troya is een restaurant gelegen aan de Rijnkade in Arnhem. Ze serveren heerlijke grillgerechten zoals vlees, vis en kip, bereid op een houtskoolgrill. Daarnaast bieden ze ook koude en warme mezzegerechten, die als voorgerecht of bij het borrelen gegeten kunnen worden. Het restaurant beschikt over een open en besloten terras, waar je in alle rust kunt genieten van je uitje. Ook is het restaurant geschikt voor bruiloften en partijen, en bieden ze catering aan voor evenementen tot 250 personen. Het restaurant heeft 110 zitplaatsen, een voor terras met 60 zitplaatsen en een besloten achter terras met 90 zitplaatsen. Het restaurant is de hele week geopend van 11:00 tot 23:00 uur, en tijdens feesten en partijen sluiten ze om 02:00 uur. De gerechten worden bereid met verse kruiden, groenten, vlees, kip en vis. De Turkse keuken heeft een lange traditie en is internationaal gewaardeerd. De gerechten zijn gebaseerd op vers fruit en groente, gegrild vlees of vis en verschillende soorten salades. Je kunt contact opnemen met het restaurant via telefoonnummer 026 351 5514 of via e-mail op omerbulut46@hotmail.com.

Wil je weten wat Turks Restaurant Troya verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Turks Restaurant Troya of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Turks Restaurant Troya? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Turks Restaurant Troya het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Turks Restaurant Troya reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Turks Restaurant Troya

Bezoekers bekeken ook