Trenza Kappers

Trenza Kappers is een Kapper gelegen aan Bentinckstraat 6 in Arnhem.

Meer informatie over Trenza Kappers in Arnhem

Monique is een kapster met een passie voor het mooi maken van mensen. Ze begon in 1991 met Trenza Kappers omdat ze altijd al kapster wilde worden. Monique geeft veel aandacht aan haar klanten en neemt altijd 45 minuten de tijd per klant. Ze begint met een hoofdmassage bij het wassen. Monique houdt ervan om met verschillende soorten mensen om te gaan en is een goede luisteraar. Ze begint pas met knippen of kleuren als ze echt weet wat de klant wil en is pas tevreden als de klant dat ook is. Trenza Kappers werkt met Kevin Murphy, een Australisch product dat PPD-vrij is. Voor natuurlijk gekleurd haar wordt er gewerkt met Colora Henna. Het wordt aangeraden om tijdig een afspraak te maken, omdat ze bijna altijd vol zitten. Maar soms vallen er ook wel eens afspraken uit, dus je kunt gerust bellen als je op korte termijn geknipt wil worden.

Wil je weten wat Trenza Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trenza Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trenza Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trenza Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Trenza Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trenza Kappers

Bezoekers bekeken ook