Trattoria & Pizzeria Così Arnhem

Trattoria & Pizzeria Così Arnhem is een Italiaans restaurant gelegen aan Velperbuitensingel 18 in Arnhem.

Meer informatie over Trattoria & Pizzeria Così Arnhem in Arnhem

Cosi is een Trattoria & Pizzeria gelegen in Arnhem en Lent. Ze staan bekend om hun Italiaanse keuken waar dagelijks verse pasta's worden gemaakt en waar ze graag met lokale producten werken. Naast de wisselende pasta's en pizza's hebben ze ook wekelijks wisselende voor- en hoofdgerecht specials. Reserveren is mogelijk vanaf 6 personen, maar je kunt ook gewoon gezellig binnenlopen en eventueel wachten aan de bar. Het telefoonnummer van de vestiging in Arnhem is 026 370 8800 en het e-mailadres is info@cosi-arnhem.nl. Het adres is Velperbuitensingel 186, 6828 CV Arnhem. Ze zijn geopend van maandag tot en met zondag van 17:00 tot 22:00. De vestiging in Lent heeft als contactgegevens 024 200 1300 en info@cosi-lent.nl. Het adres is Thermionpark 306, 6663 MM Lent. Deze vestiging is op maandag en dinsdag gesloten, maar van woensdag tot en met zondag geopend van 17:00 tot 22:00.

Wil je weten wat Trattoria & Pizzeria Così Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trattoria & Pizzeria Così Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trattoria & Pizzeria Così Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trattoria & Pizzeria Così Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Trattoria & Pizzeria Così Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trattoria & Pizzeria Così Arnhem

Bezoekers bekeken ook