Trattoria Da Giulio

Trattoria Da Giulio is een Restaurant gelegen aan Markt 37 in Arnhem.

Meer informatie over Trattoria Da Giulio in Arnhem

Trattoria Da Giulio is een Italiaans restaurant in het centrum van Arnhem. Het restaurant staat in de Michelin Gids en is geselecteerd als een van de beste Italiaanse restaurants in Nederland. Bij Da Giulio kunt u genieten van heerlijke Italiaanse gerechten, aangepast aan de seizoenen. Naast lekker eten, kunt u ook Italiaanse culinaire producten bij hen kopen. De eigenaren, Giulio Canu en Marianne Kool, zijn trots op hun zaak en verwelkomen graag nieuwe gasten die van de Italiaanse keuken houden. Het restaurant is gevestigd op Markt 37 in Arnhem en is geopend voor lunch en diner van dinsdag tot en met vrijdag, en op zaterdagavond. Op zondag en maandag is het restaurant gesloten. Als u op de hoogte wilt blijven van speciale avonden en andere activiteiten, kunt u zich inschrijven voor hun nieuwsbrief.

Wil je weten wat Trattoria Da Giulio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trattoria Da Giulio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trattoria Da Giulio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trattoria Da Giulio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Trattoria Da Giulio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trattoria Da Giulio

Bezoekers bekeken ook