TotalKlima B.V.

TotalKlima B.V. is een Loodgieter gelegen aan Meander 551 in Arnhem.

Meer informatie over TotalKlima B.V. in Arnhem

Totaal Techniek Groep biedt totaaloplossingen op installatietechnisch gebied en is de ideale partner voor vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars en gebouwenbeheerders die één aanspreekpunt willen voor alle installaties. Ze bieden maatwerk en zijn gespecialiseerd in renovaties. Een voorbeeld van een project is de transformatie van een kantoorgebouw tot een zorghotel in Zevenaar. Ook zijn ze bezig met de renovatie van het hele TomTom-gebouw in Amsterdam. In het nieuwsartikel wordt de prominente rol van Totaal Techniek Groep bij het project Stationsoffices benadrukt. Ze werken ook aan het state-of-the-art project op de Apollolaan in Amsterdam, waar ze met het BIM-programma werken. Totaal Techniek Groep heeft landelijke dekking en biedt snelheid, service en kwaliteit.

Wil je weten wat TotalKlima B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TotalKlima B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TotalKlima B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TotalKlima B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar TotalKlima B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TotalKlima B.V.

Bezoekers bekeken ook