Topr

Topr is een Reclamebureau gelegen aan Velperweg 27 in Arnhem.

Meer informatie over Topr in Arnhem

Zibber is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van alle benodigdheden voor makelaars om succesvolle verkoopcampagnes te creëren. Ze hebben trots op hun klantenbestand dat bestaat uit makelaars van verschillende groottes en locaties in Nederland. Het team van Zibber bestaat uit enthousiaste en vriendelijke fotografen die weten hoe ze een woning goed kunnen presenteren. Ze maken gebruik van de award-winnende BLK2GO scanner van Leica Geosystems, waarmee ze in enkele minuten een volledige 3D scan van een woning kunnen maken. Deze scanner zorgt voor extreem nauwkeurige metingen, wat de basis vormt voor de plattegronden en meetrapporten. Zibber biedt een totaaloplossing voor makelaars, waarbij kwaliteit altijd een belangrijke pijler is. Ze hebben verschillende producten en diensten, waaronder woningfotografie, video's, 3D laserscannen, en meetrapporten. Ze bieden ook gratis media aan op de Fundadesk. Klanten kunnen vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen om meer te weten te komen over de samenwerkingsmogelijkheden.

Wil je weten wat Topr verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Topr of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Topr? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Topr het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Topr reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Topr

Bezoekers bekeken ook