Topopleiders in de Sport

Topopleiders in de Sport is een Opleidingscentrum gelegen aan Papendallaan in Arnhem.

Meer informatie over Topopleiders in de Sport in Arnhem

TOPopleiders in de sport biedt opleiders in de sportwereld de tools en structuur om zichzelf verder te ontwikkelen. Ze werken niet met een vast opleidingsprogramma, maar op basis van de persoonlijke leerbehoeften van elke opleider. Het leerproces begint met zelfreflectie, waarbij opleiders bepalen waar ze nu staan en wat ze willen bereiken. Samen met het team van TOPopleiders gaan ze aan de slag en kiezen ze hun persoonlijke route, gebaseerd op hun sterke punten en groeipunten. Leren gebeurt in een betekenisvolle omgeving, waar opleiders hun persoonlijke uitdagingen aangaan, sparren met collega's en van elkaar leren tijdens en na de opleiding. Het doel is om op een positieve manier niet alleen collega's, maar ook cursisten en sporters te inspireren en zo verandering in de hele sportwereld te brengen. Het leerproces is oneindig en opleiders bepalen zelf de richting die ze willen volgen. Daarnaast biedt TOPopleiders ook podcasts, workshops en evenementen aan om opleiders verder te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Wil je weten wat Topopleiders in de Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Topopleiders in de Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Topopleiders in de Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Topopleiders in de Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Topopleiders in de Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Topopleiders in de Sport

Bezoekers bekeken ook