Time2pass

Time2pass is een Rijschool gelegen aan Zwanebloemlaan 78 in Arnhem.

Meer informatie over Time2pass in Arnhem

Bij rijschool Time2Pass ben je aan het juiste adres voor rijlessen, zowel voor mensen met als zonder rijbewijs. De rijschool is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met faalangst, waarbij er met behulp van een stappenplan duidelijke uitleg en oefeningen worden gegeven. Daarnaast is het mogelijk om in termijnen te betalen als je een lespakket afneemt. Op verzoek is het nu ook mogelijk om lessen te volgen in een automaat, wat ideaal is voor mensen die stress ervaren bij schakelen. Bovendien heeft rijschool Time2Pass een vrouwelijke instructeur, Nazime Atasoy, die gedreven en professioneel is. Sam Schls is een tevreden leerling die zich goed op zijn gemak voelt in de auto van Nazime en veel vertrouwen heeft gekregen dankzij de rustige uitleg en begeleiding. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je bellen naar 06 362 499 04.

Wil je weten wat Time2pass verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Time2pass of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Time2pass? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Time2pass het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Time2pass reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Time2pass

Bezoekers bekeken ook